Zitten er kosten verbonden aan de eerste afspraak?

Ja. Wanneer u de eerste keer bij ons komt doen wij een uitgebreid onderzoek. De kosten hiervoor bedragen 87,50€ en wordt vergoed vanuit aanvullende verzekeringen .

Wordt podotherapie vergoed?

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Wilt u weten wat uw verzekering vergoed? Neem een een kijkje hier of kijk uw polis na.

Hoe lang gaan mijn zooltjes mee?

De levensduur van u zolen is sterk afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, het soort schoeisel waar u deze in draagt, uw lichaamsgewicht etc. Gemiddeld gaat een paar zolen 2 jaar mee. Wij adviseren u jaarlijks op controle te komen.

Wat kost een tweede paar zolen ?

Een los paar zolen kost €125,25. Besteld u het tweede paar zolen binnen 3 maanden na het aanmeten van uw eerste paar zolen? Dan krijgt u een korting.

Hoe vaak moet ik op controle komen? 

De eerste controle na het aanmeten van de zolen zou idealiter plaatsvinden tussen 6 en 8 weken. Daarna vragen wij u jaarlijks op controle te komen.

Moet ik een verwijzing van de huisarts hebben?

Nee. Wij zijn vrij toegankelijk. U heeft dus geen verwijzing van de huisarts nodig.

Wat moet ik meenemen naar de eerste afspraak?

Wij vragen u altijd schoenen mee te nemen die u veel draagt en die u veel gedragen heeft. Indien van toepassing, zien wij ook graag de werkschoenen en sportschoenen.

Is het de eerste keer bij ons neem dan uw zorgpas en legitimatiebewijs mee. Indien de huisarts u een papieren verwijzing heeft gegeven mag u deze ook mee nemen.

Als u zich er prettig bij voelt kan een kort sportbroekje handig zijn tijdens het onderzoek.

 

 

Komt u op zoolcontrole?

Zorg dan altijd dat u uw zolen draagt!

 

Stel ons uw vraag!

Staat u vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!