Over ons

Halverwege april 2015 startte Mirte van Dijk als podotherapie Hallux van Dijk in de Ruysdaelstraat.

Al snel verspreidde het werk zich over meerdere locaties binnen Amsterdam, en in 2016 kwam daar ook de praktijk in Hoofddorp bij. Momenteel vinden al onze activiteiten vanuit Hoofddorp plaats.

Het belangrijkste vinden wij om echt de tijd te nemen voor u en te kijken naar het totaal plaatje! Wij doen meer dan enkel een zooltje aanmeten. Onze zorg gaat verder, en wij helpen u verder! Wij helpen mensen met klachten gegarandeerd hun leven fors te verbeteren. Grip en controle door je volledige systeem in balans te brengen.

We scholen regelmatig bij zodat onze kennis up to date blijft.

We zijn daarnaast aangesloten bij de vereniging van podotherapeuten en bij oersterk-coaches.

 

Hartelijke groet,

Team Van Dijk Voetexperts

Werkwijze


Wij werken anders dan de gemiddelde podotherapie praktijk. We vragen je het hemd van het lijf en zitten  vaak langer te kletsen dan dat we lichamelijk onderzoek doen. Schroom niet, alles met een hoger doel. Wij kijken niet alleen naar de plek van de klacht maar naar het totale systeem van het lichaam. Zo kunnen we voor ieder individueel het beste advies uitbrengen en het probleem bij de wortel aanpakken. Wanneer je onkruid gaat maaien staat het er na 2 weken weer. Trek je het met wortel en al eruit, dan zal het wegblijven.

We vinden het belangrijk dat u begrijpt wat er aan de hand is met uw lichaam als systeem en waar ons advies op gebaseerd is. Daarom zullen we alles zo duidelijk mogelijk uitleggen. Het is uiteraard aan u de keuze of u ons advies opvolgt.

Mocht er bij ons een therapie gestart worden dan starten we daar vaak direct mee (zolen) of plannen een nieuwe afspraak in (coaching). Voor het aanmeten van zolen wordt direct een 3D scan gemaakt. Wij werken met een cadcam systeem om uw zolen te vervaardigen.

Naar aanleiding van hetgeen we afspreken worden verder afspraken ingepland.

Zit u ergens mee, bent u niet tevreden, of juist wel? Laat het ons dan weten, dat vinden we prettig!

Onze missie

Onze missie is de wereld een stukje gezonder en gelukkiger te maken. Pijnvrij kunnen bewegen is daar een belangrijk onderdeel van.

Ervaart u pijnklachten tijdens of na het bewegen? Wordt u geremd in uw dagelijkse gaan en staan?
Maak een afspraak bij ons zodat we samen kunnen onderzoeken waar u pijnklachten vandaan komen!

 


Waarom bij ons?

Wij zijn een enthousiast team met vaste gezichten
Wij nemen de tijd voor u!
Wij zijn transparant 

image-divider

Ons team

Anja van Dijk

Anja van Dijk

Praktijkassistente

Hallo ik ben Anja van Dijk en sinds Januari 2018 ben ik werkzaam bij de praktijk en sta ik u te woord aan de telefoon en via de mail! Naast het inplannen van afspraken, verzorg ik ook de diabetesadministratie en een gedeelte van de financiële administratie. Voordat ik hier werkte, heb ik drie jaar als medisch pedicure op Bonaire gewerkt en de periode daarvoor verzorgde ik ruim vijftien jaar de commercie in ons eigen cd/dvd productie bedrijf. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en eventueel mee te denken in oplossingen van praktische problemen. Gezonde voeten dragen bij tot een goede gezondheid en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Mirte  van Dijk

Mirte van Dijk

Eigenaar, podotherapeut, oersterk-coach en BMR-expert i.o.

Hi, ik ben Mirte, praktijkhouder sinds 2015. Mama van de twee leukste dochters en enthousiaste crossfitter. Oprechtheid vind ik erg belangrijk. Menselijk met elkaar omgaan. Zowel in de relatie cliënt – behandelaar, als in de relatie die ik heb met mijn collega’s. Ik vind het belangrijk dat mensen geen rem hebben om hun ei kwijt te kunnen als ze bij ons binnen komen én vooral dat daar ook de tijd voor wordt genomen. Zorgen dat mensen weer goed en prettig kunnen bewegen (zowel fysiek als mentaal) dat is de grootste en leukste uitdaging van mijn vak! De laatste jaren merkte ik dat ik, om dat doel te bereiken, niet genoeg had aan podotherapie alleen. Ik wist vanuit persoonlijke interesse en uitdagingen al, dat er buiten de medische wereld letterlijk nog een wereld voor je open gaat op gezondheidsvlak MITS je buiten de gebaande paden durft te kijken. Het ‘normaal’ durft los te laten. Mijn missie is al jaren mensen en zo de wereld, gezonder en gelukkiger te krijgen dus ik besloot me ook professioneel breder te gaan scholen. In 2021 startte ik ook Health School op. Ik kijk en luister naar iemand en ga op mijn gevoel af. Doe en deel wat ik denk dat nodig is vanuit mijn verschillende opleidingen en achtergronden. Op die manier heb ik al een heleboel mensen kunnen helpen en ik hoop dat er nog vele mogen volgen!

Alexandre Innavong

Podotherapeut en coach

Hallo, ik ben Alexandre Innavong, sinds 2012 podotherapeut; en altijd geïntrigeerd geweest door de veelzijdigheid van de mens. Na het afstuderen ben ik begonnen met het zoeken van verdieping binnen de biomechanische kant van ons bewegingsapparaat (Fysiotherapie (Avans), Podotherapie (Fontys) en Manueel therapie (SMTU)) en ben langzaam meer aandacht gaan besteden aan het belang van de mindset en het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam. Ik heb veel ervaring op mogen doen binnen een grotere praktijk voor podotherapie, waar ik verschillende functies binnen de organisaties heb bekleed. Daarnaast heb ik als podotherapeut gewerkt in diverse wijken, met uiteenlopende populaties. Ook heb ik aardig wat langere reizen mogen meemaken, wat me een bredere blik heeft gegeven op de mens als geheel. Ik ben een grote fan van de multidisciplinaire aanpak in de zorg; ik zoek de samenwerking graag op en ben ervan overtuigd dat complexe (keten)klachten alleen kunnen worden verholpen door er met verschillende brillen naar te kijken. Sinds 2023 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging in de vorm van een eigen praktijk in Utrecht. Daarnaast ben ik als freelance podotherapeut bij VanDijk Voetexperts werkzaam. In mijn vrije tijd reis ik graag en ben ik graag buiten; mooie hikes met mogelijkheden tot wildkamperen/vliegvissen laat ik niet liggen. Daarnaast thaiboks ik graag; en sinds kort ben ik wat onwennig op de tennisbaan te vinden 😉