Bijna 90% van de mensen die bij ons binnen komt heeft meer klachten dan enkel podotherapie gerelateerde klachten. Vaak is de stress hoog, de voeding niet optimaal, er wordt te weinig en/ of verkeerd bewogen en men slaapt slecht. Het lichaam laat alle alarmbellen afgaan in de vorm van pijnklachten, depressiviteit, vermoeidheid, slaapproblemen, niet kunnen afvallen en noem zo maar op.

Vanuit persoonlijke interesse, ervaring en mijn missie om de wereld een beetje mooier en gelukkiger te willen maken ben ik hiermee aan de slag gegaan. Ik dook erin, volgde opleidingen en startte er een bedrijf bij. Health-School. Er is zoveel meer mogelijk dan mensen denken. Niemand hoeft ‘te leren leven’ met pijn, vermoeidheid of depressiviteit.

Wij werken vanuit een model dat ik zelf ontwikkelde. Er wordt aandacht besteed aan het totaalplaatje: Ademhaling, voeding, beweging, slaap, mind, omgeving en ontspanning.

Wil je de regie terug over je eigen lichaam? Maak dan een afspraak voor een algemene health-intake bij ons in de praktijk of neem een kijkje op de website van Health-School.