Nieuwe naam!

Welkom op onze nieuwe website!

Podotherapie Hallux van Dijk Amsterdam en Hoofddorp heeft een nieuwe naam gekregen: Van Dijk Voetexperts en bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe website..

Aan de binnenkant van ons bedrijf is niets veranderd en werken we gewoon met de mensen die u gewend bent, op de manier die u van ons gewend bent. Echter hebben we ervoor gekozen om met een nieuwe, eigen naam naar buiten te treden.

De website hebben we zo volledig mogelijk proberen te maken. Echter wordt er hier en daar, achter de schermen ook nog hard aan gewerkt. Mist u informatie? Bel of mail ons dan even, zodat we u snel een antwoord kunnen geven.

Met vriendelijke groeten,

Team van Dijk Voetexperts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *